Kékesi Eszter – Kutyasétáltató, napköziztető

A kutyák epilepsziájáról
2017-03-18
A kutya-ember kommunikáció
2017-03-31
 
Vonzalmam az állatokhoz, főleg a kutyákhoz gyerekkoromban kezdődött, ekkor hoztam haza életem első kutyáját is. Itt még teljesen ösztönösen jutottam el a póráz nélküli megbízhatóságig, egymás megértéséig a kutyával.
Tanulmányaimat a kultúra területén (művelődés szervező, kulturális antropológia/ Szent István Egyetem/ Jászberényi Tanítóképző) végeztem, majd később munkám miatt a gyermek pszichológia, mentálhigiéne irányában folytattam. Ennek kapcsán egyre erősebben élt bennem a vágy a kutyák gyermekekre, idősekre gyakorolt pozitív hatásának megismerésére, így a továbbiakban ezen a területen kívánom ismereteimet bővíteni. Erre ösztönöznek idős édesapám mellé örökbefogadott kutyánkkal való jó tapasztalataim is.
Teljesen tudatos kutyássá Wolfie kutyám tett másfél évvel ezelőtt. Már a fajta választásánál sejtettem (belga juhász/ groenendael), hogy a hagyományos kutyaiskolák - érzékenysége miatt - nem lesznek megfelelőek. Így számunkra a legjobbat keresve jutottam el a Best Dog Kutyaközpontba, ahova azóta is járunk. Életformámmá vált a heti többszöri nagy kutyás séta, egyre több “baráti” kutyával kiegészülve. Így jutottam arra a gondolatra, hogy szívesen vállalnék más kutyákat is sétáink során.

Elérhetőségek:
Telefonszám: + 36 30 914 8880
 

Comments are closed.

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup