Kiknek ajánljuk a BDK Kutyanapközit?

- azoknak, akik nem hagyhatják otthon kutyájukat, mert rombol, ugat, vagy esetleg szeparációs szorongásban szenved
- azoknak, akiknek nincs elég ideje lefárasztani az energiától kicsattanó kedvencüket
- azoknak, akik szeretnék, hogy kutyájuk napja aktívan, más kutyákkal, jó közösségben teljen
- azoknak, akiknek kutyája nem behívható, ezért más,nyílt területen működő napközit nem tudnak igénybe venni


Amit kínálunk:
Képzelje el, hogy amíg Ön nyugodtan dolgozik, addig kutyája labdázik, szaladgál, más kutyákkal játszik, vagy ha éppen úgy tartja kedve, akkor egy kényelmes fekhelyen pihen. Kutyája az egész napot szakképzett kolleganőink (kutyakiképző, állatorvosi asszisztens) között tölti, akik gondoskodnak a kedvence biztonságáról, és annak jólétéről.

Nem kell félni, ha esetleg kutyája nem behívható, hiszen a napközi 1000 m2-es körbekerített területe megakadályozza, hogy kutyája megszökjön, azonban elegendő teret ad, hogy kedvére szaladgáljon. A klimatizált /fűtött pihenő helyiségünkben akár rossz idő esetén is van lehetőség napközizni. Garantáltan jófej kutyapajtások, sok játék, meleg időben pancsolási lehetőség várja nálunk kis vendégeinket.

Amiatt sem kell nyugtalankodnia, hogy milyen kutyákkal lesz kedvence összeengedve: számunkra fontos a biztonság, ezért csak jól szocializált kutyákat fogadunk, akiket méretük és habitusuk alapján is csoportosítunk.

Önnek nem kell mást tennie, mint elhozni, majd munka után a fáradt, és boldog kutyáját hazavinni. Mindeközben nem kell aggódnia, hogy kutyája mit csinál otthon egyedül, nem kell rohannia haza, hogy levigye sétálni, reggel tovább aludhat, mert nem kell órákon keresztül sétálnia, valamint az esti lemozgatást is kihagyhatják (a lefekvés előtti „eü séta” azért még szükséges lesz!)!

Minden újonnan jelentkező napközisünket sok szeretettel várjuk egy „terepszemlére”, ahol előre egyeztetett időpontban ellátogatnak hozzánk a gazdival. Lehetőség nyílik megismerkedni a napközi létesítményeivel, 4-lábú vendégeinkkel és nem utolsó sorban Líviával, a napközi vezetőjével! (A napközi szolgáltatás igénybevétele előtt, előzetes bejelentkezés szükséges!)
 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor írjon nekünk bestdogkutyanapkozi@gmail.com címre, vagy hívjon a +36309192822-es telefonszámon!