Szabályzat

 

1.) Érkezés, távozás

A kutyanapközi Budapesten a 3. kerületben, biztonságosan körbekerített 1000 m2-es területen várja a kutyanapközibe vágyó kutyákat, minden hétköznap reggel 7h és délután 17h között. A kutyák szeretik a rendszerességet, ezért egy pontos napirendet követünk, amit minden gazdának és kutyájának be kell tartani.
Érkezés: délelőtt 8 és 11h között
Távozás: délután 15 és 18h között
A napirendtől való eltérés sajnos felzaklathatja a napköziseket, és a mi munkánkat is megnehezíti, ezért
kérünk mindenkit, hogy az előre megbeszélt időpontban érkezzen kedvencével/kedvencéért!
 
 

2.) Egészség/ Biztonság

Számunkra fontos a biztonság, és nem szeretnénk felesleges kockázatokat vállalni, ezért csak chippel, veszettség elleni oltással rendelkező, egészséges, szocializált kutyákat áll módunkban fogadni.
Fertőző betegségben szenvedő kutyát nem fogadunk!
Tüzelő kutyák a tüzelés ideje alatt nem látogathatják a napközit!
A rendszeres féreghajtás, ill. bolhák és kullancsok elleni védelem KÖTELEZŐ! A kötelező veszettség elleni oltás megléte mellett javasoljuk, hogy kutyáját oltassa be kombinált oltással (parvo, leptospirozis, szopornyica, fertőző májgyulladás elleni védelem), valamint kennelköhögés ellen!

Állatorvos – ha szükséges-pár percen belül elérhető.
Kollégánk állatorvosi asszisztens képzést végzett, így vészhelyzet esetén alap ellátásban tudja részesíteni kedvencét az állatorvos kiérkezéséig.
4 hónapos kor alatti kölyök kutyákat nem fogadunk, mivel immunrendszerük még nagyon gyenge, így fokozottan figyelünk, hogy a fiatal (1 év alatti) egyedek minimum 3 kombinált oltással rendelkezzenek!

Viselkedési zavarokkal küzdő, vagy kezelhetetlen, agresszív kutyákat nem fogadunk!
Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül valamelyik fenti probléma, a gazda köteles HALADÉKTALANUL elvinni a kutyát (a gazda megérkezéséig a többi napközis kutya épségének érdekében, a nem megfelelő viselkedésű kutyát zárt kennelben helyezzük el)!

A kutyanapközi szolgáltatásait csak saját felelősségre vehetik igénybe, minden gazdi felelősséggel tartozik kutyájának viselkedéséért és az esetlegesen okozott károkért!
 
 

3.) Szükséges dokumentumok, eszközök

Az első alkalommal mindenféleképpen hozzák magukkal a következő dolgokat:
- oltási könyv (vagy útlevél) vagy állatorvos által kiállított érvényes oltásokat igazoló dokumentum
- nyakörv (NEM fojtó, NEM szöges) vagy hám
- saját pléd, rongy (hogy kedvence az első napon könnyebben beszokjon az idegen környezetbe. Erre csak az első 2-3 alkalommal lesz szükség, ennyi idő után a kutyák már felismerik és megszokják az új környezetet)

Szolgáltatásaink igénybevételével a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket!

Az oldal teljes tartalma a Best Dog Kutyaközpont Kutyanapközi tulajdona, annak engedélynélküli másolása jogi következményeket von maga után!
 

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →