Állati vezetők

Ajánló

Miért nincs szüksége szervezetfejlesztőre az alfának? A válasz egyszerű. Mert a szervezet, amiben él, valamiért évezredek óta sikeresen működik alfától omegáig. Letisztult szerepek, egyértelmű feladatok, reális munkamegosztás, tisztelet, őszinteség, és nem utolsó sorban példaértékű vezetés a teljesség igénye nélkül. Ezek jellemzik az állatvilág tiszta és egyszerű rendszerét, amely véleményünk szerint példaként szolgálhat emberi bonyolult világunknak.

Módszertanunk jelenleg egyedi megközelítései segítenek bővíteni önismeretünket, kiismerni fejlesztendő területeinket, illetve megerősíteni magunkat erősségeinkben. Tréningjeinken tiszta tükörként segítenek kollégáink, azaz kutyáink abban, hogy a velünk dolgozó csapatok magukhoz képest a legtöbbet fejlődjenek.

Könyvünkben taglaljuk módszertanunk egyedisége mellett tudományos mivoltát, amely alátámasztja gondolataink elméleti hátterét. Bízunk abban, hogy az állatok tisztasága és őszintesége minél több embernek mutat példát, s emberi világunkban olyan alap értékek szilárdulnak meg, amelyek az emberiség mentális és érzelmi épülését szolgálják. Külön öröm számunkra, hogy módszertanunk jelenleg egyedülálló a szervezetfejlesztés szerteágazó világában, ötletünk mára küldetéssé nőtte ki magát, ugyanis célunk nem csupán az emberi készségek fejlesztése, hanem az állatok iránti tisztelet és szeretet mélyítése.