Do as I do kutyakiképzés

 
A Do as I do kutyakiképzési módszer a szociális tanulás adta előnyöket használja fel a kutyák képzése során. A legtöbb tradicionális képzési technika egyéni tanuláson alapul, ami azon képességünk körül forog, hogy mennyire tudjuk befolyásolni az állatok környezetét, hogy bizonyos viselkedéseket erősítsünk meg mások helyett. Emberként nagyon sok olyan viselkedéssel rendelkezünk, amit közvetett módon tanultunk meg, mások megfigyelése alapján, például így tanulunk meg beszélni vagy járni.
Az ELTE Etológia Tanszékén folyó tudományos vizsgálatoknak köszönhetően mára már tudjuk, hogy nem csak az ember és az emberszabásúak képesek utánzás révén tanulni, hanem a kutyák is. A kutyák számára ez egy természetes és igen szórakoztató tanulási mód, ami nagymértékben elősegíti, hogy egy még szorosabb kutya-gazda kapcsolat alakuljon ki.

A Do as I do módszer elsajátítására 2 napos szeminárium és magánórák keretében van lehetőség.

Oktató: Petró Eszter

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor írjon nekünk petroeszti1989@gmail.com címre, vagy hívjon a +36707016512-es telefonszámon!

 
 
 

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →