Szolgáltatások

 
A masszázs időtartama kb. 30-35 perc (ha élvezi a kutya, ez több is lehet), ami függ a kutya habitusától, és belső állapotától. Nem kényszeríthetjük a kutyát a kezelésre, ezért előfordulhat, hogy kezdetben csak pár perces szakaszokban tudunk dolgozni. Általában a kutyák 2-3 alkalom után már megszokják a masszázst, de vannak olyanok is, akik már első alkalommal megszeretik a kezelést.
 
 
Fontos:
- A kezelés előtt 1-2 órával a kutya már ne egyen (illetve utána is érdemes várni minimum fél órát)
- A masszázs végeztével a kutya már ihat, ha akar (a megnövekedett folyadék igény ilyenkor teljesen normális)
- A kezelések előtti lefárasztás nem szükséges
- Jó, ha a gazda felkészülten érkezik, összegyűjti a fontos információkat a kutyájáról (allergia, betegségek, sérülések, gyógyszerek stb.)
- A masszázs után előfordulhat a megnövekedett vizelet, és széklet ürítés (kiválasztásra is hatással van a masszázs)
- A kezelést követően aluszékonyság figyelhető meg
 
 
Wellness masszázs: főleg egészséges kutyák számára ajánlott, élénkítő, frissítő jelleggel, általános közérzet javítására.

Sportmasszázs: a sport és -munkakutyák teljesítmény fokozására, versenyek utáni izomlazításra, sérülések rehabilitációjára a svéd és thai masszázs elemeit alkalmazva.

Gyógymasszázs: a különböző mozgásszervi megbetegedések kezelésére, megelőzésére; műtétek utáni rehabilitáció kiegészítő részeként (a gyógymasszázs kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható).