Szolgáltatások

 
A masszázs időtartama kb. 30-35 perc (ha élvezi a kutya, ez több is lehet), ami függ a kutya habitusától, és belső állapotától. Nem kényszeríthetjük a kutyát a kezelésre, ezért előfordulhat, hogy kezdetben csak pár perces szakaszokban tudunk dolgozni. Általában a kutyák 2-3 alkalom után már megszokják a masszázst, de vannak olyanok is, akik már első alkalommal megszeretik a kezelést.
 
 
Fontos:
- A kezelés előtt 1-2 órával a kutya már ne egyen (illetve utána is érdemes várni minimum fél órát)
- A masszázs végeztével a kutya már ihat, ha akar (a megnövekedett folyadék igény ilyenkor teljesen normális)
- A kezelések előtti lefárasztás nem szükséges
- Jó, ha a gazda felkészülten érkezik, összegyűjti a fontos információkat a kutyájáról (allergia, betegségek, sérülések, gyógyszerek stb.)
- A masszázs után előfordulhat a megnövekedett vizelet, és széklet ürítés (kiválasztásra is hatással van a masszázs)
- A kezelést követően aluszékonyság figyelhető meg
 
 
Wellness masszázs: főleg egészséges kutyák számára ajánlott, élénkítő, frissítő jelleggel, általános közérzet javítására.

Sportmasszázs: a sport és -munkakutyák teljesítmény fokozására, versenyek utáni izomlazításra, sérülések rehabilitációjára a svéd és thai masszázs elemeit alkalmazva.

Gyógymasszázs: a különböző mozgásszervi megbetegedések kezelésére, megelőzésére; műtétek utáni rehabilitáció kiegészítő részeként (a gyógymasszázs kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható).
 

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →