Hortolányi Lívia – Napköziztető

Kékesi Eszter – Kutyasétáltató, napköziztető
2018-03-31
Nagy Levente – Kutyakiképző
2018-05-08
 
Óvodás nagycsoportos korom óta két vágyam volt: szállodaigazgató lenni és kutyázni. Azon kevesek közé tartozom, akik elmondhatják, hogy minden álmuk valóra vált. Mindkét dolgot egyidőben kezdtem, a szálloda a hivatásom lett a kutyázás pedig a hobbim. Első kutyusomat Lha-mot, a tibeti terriert, nemrég veszítettem el, de 14 évvel ezelőtt, vele kezdődött minden és közben a kutyázás a szerelmem lett. Tudatosan készültem az érkezésére, az akkor piacon jelenlevő összes kutyanevelési és kutyapszichológiai könyvet elolvastam, majd amikor 8 hetesen hozzámkerült 1 nap alatt elrontottam mindent... Vele mentem először kutyatrénerhez is, természetesen Bettihez.
 
 
Időközben belekóstoltam az állatmentésbe is: gyepmesteri telepekről, altatás elől mentem a kutyusokat, akiket mind lelkileg, mind pedig fizikailag rendbehozva gazdásítok. Sintértelepről és útszéléről mentve került hozzám mostani 4 kutyusom is, akik mindannyian lelki sérülésekkel érkeztek, amik oldásán folyamatosan dolgozunk. Az állatmentés kapcsán sajnos nagyon sok bántalmazott kutyával kerülök kapcsolatba, akik a sok negatív tapasztalat miatt már nem bíznak az emberekben, ezért célommá vált, hogy ilyen kutyákat vehessek szárnyaim alá, akikkel megismertetem a szeretetet és gondoskodást, hogy idővel ők is újra családtagként élhessenek majd új gazdájuk oldalán. Kutyatréner oklevelemet 2016-ban szereztem, jelenleg pedig az állatorvosi asszisztensi diplomám átvételére készülök. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mára a hobbim lett a munkám. Elérhetőségek: E-mail cím: lhamoka@gmail.com Telefonszám: +36 30 919 2822
 

Comments are closed.

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →