Kékesi Eszter – Kutyasétáltató, napköziztető

Ország Nóra – Kutyasétáltató, terápiás kutyamasszőr, BDK asszisztense
2018-02-05
Hortolányi Lívia – Napköziztető
2018-04-25
 
Vonzalmam az állatokhoz, főleg a kutyákhoz gyerekkoromban kezdődött, ekkor hoztam haza életem első kutyáját is. Itt még teljesen ösztönösen jutottam el a póráz nélküli megbízhatóságig, egymás megértéséig a kutyával.
Tanulmányaimat a kultúra területén (művelődés szervező, kulturális antropológia/ Szent István Egyetem/ Jászberényi Tanítóképző) végeztem, majd később munkám miatt a gyermek pszichológia, mentálhigiéne irányában folytattam. Ennek kapcsán egyre erősebben élt bennem a vágy a kutyák gyermekekre, idősekre gyakorolt pozitív hatásának megismerésére, így a továbbiakban ezen a területen kívánom ismereteimet bővíteni. Erre ösztönöznek idős édesapám mellé örökbefogadott kutyánkkal való jó tapasztalataim is.
Teljesen tudatos kutyássá Wolfie kutyám tett másfél évvel ezelőtt. Már a fajta választásánál sejtettem (belga juhász/ groenendael), hogy a hagyományos kutyaiskolák - érzékenysége miatt - nem lesznek megfelelőek. Így számunkra a legjobbat keresve jutottam el a Best Dog Kutyaközpontba, ahova azóta is járunk. Életformámmá vált a heti többszöri nagy kutyás séta, egyre több “baráti” kutyával kiegészülve. Így jutottam arra a gondolatra, hogy szívesen vállalnék más kutyákat is sétáink során.

Elérhetőségek:
Telefonszám: + 36 30 914 8880
 

Comments are closed.