Konzultáció

 
Kölyökkutyát tervezel, de számtalan kérdésed van? Nem tudod, hogy hogyan vágj bele egy kölyökkutya felnevelésébe? Nem tudod, hogy mikre kell figyelni a kölyök etetésével, gondozásával, sétáltatásával kapcsolatban? Nem tudod, hogy miért fontos kihasználni az első 12 hetet, hogy mi a gátolt harapás, és hogyan alakíthatjuk ki?
 
 
Egy kölyökkutya felnevelése nem könnyű feladat, főleg abban az esetben, ha a leendő gazda élete első kutyáját viszi haza. Egy kölyökkutya boldogságához számtalan dolog szükséges, és nem elég a kölyök kifogástalan egészségügyi állapota. A kutyák első fél-, egy évükben a legfogékonyabbak, így érdemes ezt az időszakot maximálisan kihasználni, esetleg egy szakember segítségét kérni az útmutatáshoz. Egy kölyökkutya személyében egy társat választunk magunknak, aki (remélhetőleg) hosszú évekig a család szerves része lesz, így javasolt mindent megtenni egy ideális, életre szóló kapcsolat kialakításáért.

A gazda hatalmas előnyhöz juthat, ha már a kölyök érkezése előtt szembesül azokkal a problémákkal, amelyek adott esetben megnehezíthetik egy kölyökkutya nevelését, illetve kiképzését. Nagy segítség lehet, ha a kölyök már egy előre kitervelt napi rutinhoz alkalmazkodhat, a gazda tisztában van az érzékeny periódus fontosságával, illetve konkrét elképzelései vannak a kölyökkutya lefárasztásáról.
 
 
 
 
A Best Dog Kutyaközpont kimondottan nagy gondot fordít a kölyöknevelés fontosságára, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az országban egyedülállóan foglalkozunk 8-12 hetes családi kölyökkutyák kiképzésével. A konzultációt elsősorban olyan gazdáknak ajánljuk, akik még a kölyök hazavitele előtt állnak, vagy esetleg kiemelten egy-két problémát szeretnének szakemberrel megbeszélni. A konzultáció előre rögzített témakörök mentén történik, de természetesen a gazdának bármikor lehetősége adódik feltenni saját kérdéseit.
 
 

A konzultáció témakörei:


Szocializáció
- az érzékeny periódus fontossága
- gátolt harapás
Napi rutin
- szobatisztaság kérdése
Szeparáció
- szobakennel
Tanítás
- klikker tréning
 

Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →