KÖNYVEINK


Második kiadás

Útikalauz gazdáknak

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás. De mi, emberek, vajon készen állunk-e egy igazi barát szerepére? Tudjuk-e, hogy a kutya mit, miért csinál?
A könyv közérthetően, de tudományos alapossággal ismerteti a kutya kialakulásának történetét, kommunikációjának és egyedfejlődésének sajátosságait.
Bepillantást nyerhetünk a kutya tanulásának jellemzőibe, és szó esik egy modern kutyakiképzői módszerről is. Emellett megtudhatjuk, hogy hogyan válhatunk felelős kutyatartókká, és mi kell ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítsunk ki a kutyánkkal.
A szerző részletesen foglalkozik a kutyanevelés leggyakoribb kihívásaival, és átfogó megoldást kínál a szeparációs viselkedés megszüntetéséhez is.

4 000 Ft

Szállítási költség: 990 Ft
Korlátozott számban megrendelhető

Első kiadás

Útikalauz gazdáknak

A Best Dog Kutyaközpont saját segédanyag sorozatának első része, amelynek fő témája a kutyakiképzés elmélete. A segédanyag segítséget nyújthat a kutya viselkedésének megértéséhez, hiszen a jegyzetfüzet első modulja a kutyaetológia rejtelmeibe kalauzolja el az Olvasót. A füzet kiemelten foglalkozik a kutyakiképzés gyakorta előkerülői témaköreivel (szeparációs stressz, szobakennel tréning stb.), illetve tartalmazza a BDK alapfokú vizsgájának teljes gyakorlati anyagát.

Jelenleg nem kapható

Rendelés

A könyv megrendeléséhez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot:

A könyvet az átutalás beérkezését követően postázzuk.


Olvasóink véleménye

  • Nagyon tetszik a könyv. Lényegre törő, benne van minden, amire egy (nem csak kezdő) gazdinak szüksége lehet, hogy szépen lépésről lépésre tudjon építkezni. Számomra nagy segítség, a Katával való munka, és a házi feladatok nagyszerű kiegészítése. Gratulálok ehhez a jó kis kalauzhoz!
    Veronika
  • A könyv felettébb szisztematikus, áttekinthető és lényegretörő, ami megkönnyíti használatát a kutyás hétköznapokban. Terjedelméhez és egyszerű megfogalmazásához képest ugyanakkor sűrű, információkkal teli szöveg, amelyben a szakszavak sem hatnak riasztóan vagy rejtélyesen. Rendkívül praktikusak és találóak a különféle táblázatok, amelyek lépésről lépésre mutatják be egy-egy feladat fokozatos felépítését / probléma megoldását (pl. kenneltréning, laza pórázon séta), vagy összefoglalják a gazda jelzéseit (pl. másodlagos megerősítők), így segítve a hosszú távú gyakorlást, a tudatos és alapos tanítást. (Mindez egyébként sok szemléletbeli elemmel együtt hiánypótló sok itthon is népszerű kötethez ‒ Cesar Millan, Jan Fennell, Zak George, Victoria Stilwell ‒ viszonyítva.) Az Útikalauz azonban „csak” töredékét villantja fel mindannak a tudásnak, faj- és fajtaismeretnek, közérthetőség mögé bújtatott naprakész és hardcore szakértelemnek és sok-sok hasonlóan igényes segédanyagnak, amiért érdemes a BestDogba járni. Azt adja, amit a cím ígér: elindít és utat mutat a kutya megértése, az örömtelibb kutya-gazda kapcsolat, a hatékony közös munka felé.
    Fanni