1.) Érkezés, távozás

A kutyanapközi Budapesten a 3. kerületben, biztonságosan körbekerített 1000 m2-es területen várja a kutyanapközibe vágyó kutyákat, minden hétköznap reggel 8h és délután 17:30 között. A kutyák szeretik a rendszerességet, ezért egy pontos napirendet követünk, amit minden gazdának és kutyájának be kell tartani.
Érkezés: délelőtt 8 és 10h között
Távozás: délután 15 és 17:30 között
A napirendtől való eltérés sajnos felzaklathatja a napköziseket, és a mi munkánkat is megnehezíti, ezért
kérünk mindenkit, hogy az előre megbeszélt időpontban érkezzen kedvencével/kedvencéért!

A napközi igénybevételét megelőzően (48h- val érkezés előtt) bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés nélkül érkező kutyusokat nem áll módunkban fogadni!

Lemondás 24 h-val a bejelentett érkezés előtt lehetséges, a 24 órán belüli vagy le nem mondott érkezésért 1 nap kötbért számolunk fel!
 
 

2.) Egészség/ Biztonság

Számunkra fontos a biztonság, és nem szeretnénk felesleges kockázatokat vállalni, ezért csak chippel, veszettség elleni oltással rendelkező, egészséges, szocializált kutyákat áll módunkban fogadni.
Fertőző betegségben szenvedő kutyát nem fogadunk! (Kérjük a gazdikat, hogy köhögő vagy hasmenéses vagy orrfolyós kutyát NE HOZZANAK a napközibe! Amennyiben napközben kiderül, hogy a kutyusnál mégis valamelyik betegség fennáll, és általa más kutya is megfertőződik, úgy a megfertőzőtt kutyák gyógykezelésének díját- melyet a megfertőzött kutyus gazdija számlával igazol- a fertőző kutya tulajdonosa kell, hogy megtérítsen)

Tüzelő kutyák a tüzelés ideje alatt nem látogathatják a napközit!
A rendszeres féreghajtás, ill. bolhák és kullancsok elleni védelem KÖTELEZŐ! A kötelező veszettség elleni oltás megléte mellett javasoljuk, hogy kutyáját oltassa be kombinált oltással (parvo, leptospirozis, szopornyica, fertőző májgyulladás elleni védelem), valamint kennelköhögés ellen!

Állatorvos – ha szükséges-pár percen belül elérhető.
Kollégánk állatorvosi asszisztens képzést végzett, így vészhelyzet esetén alap ellátásban tudja részesíteni kedvencét az állatorvos kiérkezéséig.
4 hónapos kor alatti kölyök kutyákat nem fogadunk, mivel immunrendszerük még nagyon gyenge, így fokozottan figyelünk, hogy a fiatal (1 év alatti) egyedek minimum 3 kombinált oltással rendelkezzenek!

Viselkedési zavarokkal küzdő, vagy kezelhetetlen, agresszív kutyákat nem fogadunk!
Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül valamelyik fenti probléma, a gazda köteles HALADÉKTALANUL elvinni a kutyát (a gazda megérkezéséig a többi napközis kutya épségének érdekében, a nem megfelelő viselkedésű kutyát zárt kennelben helyezzük el)!

A kutyanapközi szolgáltatásait csak saját felelősségre vehetik igénybe, minden gazdi felelősséggel tartozik kutyájának viselkedéséért és az esetlegesen okozott károkért!
 
 

3.) Szükséges dokumentumok, eszközök

Az első alkalommal mindenféleképpen hozzák magukkal a következő dolgokat:
- oltási könyv (vagy útlevél) vagy állatorvos által kiállított érvényes oltásokat igazoló dokumentum
- nyakörv (NEM fojtó, NEM szöges) vagy hám
- saját pléd, rongy (hogy kedvence az első napon könnyebben beszokjon az idegen környezetbe. Erre csak az első 2-3 alkalommal lesz szükség, ennyi idő után a kutyák már felismerik és megszokják az új környezetet)

Szolgáltatásaink igénybevételével a gazdák automatikusan elfogadják a fenti feltételeket!

Az oldal teljes tartalma a Best Dog Kutyaközpont Kutyanapközi tulajdona, annak engedélynélküli másolása jogi következményeket von maga után!Ha felkeltettük érdeklődését, akkor írjon nekünk bestdogkutyanapkozi@gmail.com címre, vagy hívjon a +36309192822-es telefonszámon!