Mindig is rajongtam a kutyákért, gyerekkoromban kitartó unszolásomra lett egy skót juhászunk, akit az egész család imádott, de vele kutyasuliba sose jutottam el, csak otthon tanítgattam lelkesen.

Később nagyon szerettem volna egy saját kutyát, de a munkám mellett úgy éreztem, nem lenne rá elég időm. Így önkénteskedni kezdtem egy segítőkutyákat kiképző szervezetnél, ahol először találkoztam igazán tudatos kutyázással. Itt rengeteget tanultam a kiképzéseken, vizsgákon segédkezve, az általuk szervezett továbbképzéseken, illetve itt ismerkedtem meg a kutyakozmetikus szakmával is, ami nagyon megfogott. Végül vettem egy nagy levegőt, felmondtam a munkahelyemen és elvégeztem az OKJ képzést, majd a vizsga után el is kezdtem a saját vállalkozásomat, így 2016 óta kutyakozmetikusként dolgozom. Ezt követően hamarosan megérkezett Buga, az örökbefogadott, akkor kb. másfél éves közép uszkár. Ismerősök ajánlása alapján jutottunk el Bettihez és így a Best Dog Kutyaközponthoz, ahol már 3 éve vagyunk lelkes tanulók: az alap-, majd a középfokos vizsga után letettük az elite vizsgát is, illetve párom agility edzésekre jár vele szintén a Best Dogba.

A kölyökovi indulása óta részt veszek a foglalkozásokon, kezdetben megfigyelőként, majd segítőként. Nagyon élvezem, hogy ezáltal a kutyakiképzésbe is jobban beleáshatom magam, és folyamatosan tanulhatok.