Az állatokhoz fűződő szeretetem már egészen kisgyermekkoromban megmutatkozott. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy városi gyerekként sok lehetőségem volt állatok közelségében tartózkodni. Gyermekkoromban nagypapám egy kisebb állatfarmot üzemeltetett, illetve nyaranta Mezőhegyesre jártam lovagolni. Az élet kegyes volt hozzám, hiszen kisiskolás koromban édesapám a kutyák viselkedésbiológiájával kezdett el foglalkozni, így amikor csak tehettem követtem őt munkahelyére, ahol közelről figyelhettem az etológiai kísérleteket, színezhettem a tudományos cikkek ábráit, és rendezhettem abc sorrendbe a kutyák etológiájáról szóló szakkönyveket.
Tanulmányaim középpontjába már középiskolás koromban is a biológia, azon belül is a kutyaetológia állt. Az egyetemi alapképzésen elkészített szakdolgozatomat – amiben az oxitocin (agyalapi mirigy hátulsó lebenyében tárolódó hormon) hatását vizsgáltuk a kutyák szociális nézési viselkedésére – az ELTE Etológia Tanszékén készíthettem el. A jól sikerült dolgozatnak köszönhetően, a mesterképzésen választott témám is az etológia tanszékhez kötődik, amelyben a szociális tanulás egy bizonyos formáját kutatattam a kölyökkutyákon.

Szakmai pályafutásomat a Top Mancs Kutyaiskolában kezdtem el, szinte még gyerekként, ahol alap- és középfokú tanfolyamokat tartottam. 2008 végén csatlakoztam a Kutyával az Emberért Alapítvány munkájához, ahol mozgássérült segítő-, személyi segítő-, és terápiás kutyák kiképzésében vettem részt. 2012-től az MTA ELTE Összehasonlító kutatócsoportja révén több különleges tudományos programban veszek részt, amelyben a kutyák kiképzése a feladatom.

A kutyás sportok mindig nagy szerepet játszottak az életemben. Az agilityt 2004-ben kezdtem első kutyámmal, akivel számtalan hazai, és nemzetközi versenyen kitűnően szerepeltünk. A hazai eredmények közül talán legbüszkébb a kétszeres Magyar Köztársaság bajnoki, illetve a 2007-ben megszerzett Országos Egyéni bajnoki címre vagyok. Életem egyik legizgalmasabb, és egyben a legemlékezetesebb versenye a hamari (Norvégia) FCI Agility Világbajnokság volt, amelyre egyéniben, és csapatban is kijutottunk.
Második kutyámmal, Natival még csak pár éve (viszonylag nagyobb szünetekkel) versenyzünk, azonban az elmúlt versenyek sikeres eredményeinek köszönhetően most már az A2-es kategória versenytáborát erősítjük.
Legfiatalabbik kutyám Voice, aki még épphogy csak ismerkedik az agility rejtelmeivel, de fiatal kora ellenére lelkesedése, és fáradhatatlansága töretlen.

Az obedience-szel közelebbről 2013 nyarán volt alkalmunk megismerkedni, és nem kellett sok időnek eltelnie, de igen hamar beleszerettünk a sportba. Ha időnk engedi, akkor előszerettel hódolunk az obedience sportágának is, ami a rendszeres klikker trénigek mellett kitűnő kiegészítője az agilitynek. Emellett külön öröm volt számomra, hogy a nemrégiben megalakuló Obedience Hungary Team alapító tagjai közt tudhatom magam.

2013 tavaszán indítottam el saját kutyakiképzői tevékenységemet, a Best Dog Kutyaközpontot, ahol családi kutyák kiképzésével foglalkozom, illetve pár éve szereztem meg a Habilitációs Kutyakiképzői oklevelet is.