A kutyák szeretete gyermekkoromban kezdődött nekem is, mint ebben remek csapatban szinte mindenkinek. Édesanyám babakocsiban tolt bennünket az iker testvéremmel, amikor egy uszkár az ölembe ugrott, én meg vigyorogtam mint a vadalma. Panelban laktunk ez idő tájt, így édesanyám nem engedte, hogy kutyát tartsunk. A nyarakat azonban mindig a nagyszüleimnél töltöttük egy tanyán, ahol csirkéket tartottunk. Az egyik évben a tyúkólban egy pipi felrepült a hátamra, amin nagyot nevettünk, és onnantól kezdve Repcsinek neveztük. Mindenhova jött velünk a tanyán, hallgatott a nevére, meg lehetett fogni, nagyon kis szociális jószág volt.

13 éves koromban amikor családi házba költöztünk, kaptuk meg életünk első kutyusát, egy német juhászt. Minden hétvégén kutyasuliztunk vele. Imádtuk. Azonban ő sajnos csak nagyon keveset lehetett velünk, négy boldog közös évet töltöttünk együtt. Lett egy következő német juhászunk, de addigra megkezdtem a főiskolai tanulmányaimat itt Budapesten, így csak hétvégente láttam. Gyógytornásznak tanultam. A kutyák mellett a sport volt ami az életemet nagyban meghatározta. Versenyszerűen karatéztam 18 évig, melynek gyümölcse 2005-ben egy csapat világbajnoki aranyérem lett. Azonban sok sérülés is övezte ezt a pályafutást. Hat térdműtétem volt, így végzett gyógytornászként hiteles tudtam lenni a betegeim szemében, illetve elrettentő példával is tudtam szolgálni, hogy mit hogyan ne csináljanak a pácienseim. Sportrehabilitációval foglalkozom a mai napig is. Azonban 2011-ben egy páciensem mesélte, hogy ugyan azzal műtötték a kutyáját, mint őt magát, és gyógytornát javasoltak a kutyájának is. Ekkor kutattam egy kicsit a témában, és rátaláltam a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaságra. Rögtön tudtam, hogy nekem ezt a képzést el kell végeznem, mert a két szenvedélyemet tudnám ötvözni. Sport és a belőle eredő sérülések gyógyítása, illetve a kutyázás. 2012-ben sikeresen vizsgáztam kutya fizioterapeutaként is, és már nemcsak két, hanem négylábúakat is gyógyítok. Csodálatos szakma.

2014-ben aztán örökbe fogadtam az akkor két éves cocker spániel lánykámat. Ő az első igazi saját kutyám. Nagyon egyformák vagyunk. Tényleg igaz a mondás, miszerint a kutya olyan mint a gazdája. Tükör suliban tettünk alap- és középfokú vizsgát, majd a suli befejeztével egy ideig nem tudtam, mit csináljunk közösen együtt, és az ikertestvérem nyomdokaiba lépve belekóstoltunk az Obedience sportba. Itt ismerkedtem meg Bettivel. Közben a spánieles barátokkal közösen kitaláltunk, hogy belevágunk az ELTE-n zajló összes hosszútávú kísérletbe. Így történt, hogy Csibra Barbihoz jártunk érintő képernyőzni, Bettihez pedig fMRI tréningekre. Ezt annyira megszerettük mindketten Mollyval, hogy a elkezdtünk Bettivel a közös munkát a BDK-ban is. Jelenleg az Elit vizsgára készülünk gőzerővel. Mára az életemnek meghatározó része lett a kutyázás, és egyre jobban érzem azt, hogy csak kutyákat szeretnék gyógyítani.