Mióta az eszemet tudom, állatokkal szerettem volna foglalkozni. Kisgyerekként az állatkerti gondozótól kezdve a kutyapszichológuson keresztül a cirkuszi kiképzőig minden munkát ki akartam próbálni. Az utcán kutyáktól kissé tartó édesapám legnagyobb rémületére az összes szőrös négylábúhoz odarohantam, de a több vagy kevesebb láb sem rémített meg, így nem egyszer sikerült közeli ismeretségbe keverednem kígyókkal, pókokkal és más 'egzotikus' lényekkel.

A kutyázás sokáig kimaradt az életemből, ellentétben a klikkeres tanítással, és a pozitív megerősítés alkalmazásával. Jobb híján eleinte a család macskáit és tengerimalacait próbáltam megtanítani kisebb-nagyobb dolgokra, de az állatkerti munkám kapcsán képeztem klikkerrel lámát, tevét és tapírt is.
Szakirányos tanulmányaimat biológusként az Állatorvosi Egyetemen folytattam, ahol mesterszakos diplomamunkám során kutyák tanulását kutattam. Ebben az időben fel kellett hagynom nagy szenvedélyemmel, a lovaglással egy igen rosszul sikerült baleset miatt. Nem tudtam azonban az állatokkal való folyamatos munkát elfelejteni, így sok év hosszú gondolkodás és tervezés után bekerült családunkba első kutyám, a puli keverék Félix. Elég hátrányos közegből indult, szellemileg sérült kiskutyára sikerült személyében társra lelnem, de ma már a lehetőségekhez képest teljes életet él a családdal. Őt hamarosan követte Lujza, a meghatározhatatlan ősökkel rendelkező keverék és Mignon, a yorkie keverék kislány.

Lujza révén kezdtem bele a kutyákkal való munkába az Őrmezői Kutyaiskolán, ahol 2015 nyarától kezdve már én is oktattam. Rengeteget köszönhetek az ottani csapatnak még ha útjaink el is váltak. Bettivel az egyetem révén ismerkedtünk meg, most pedig már a közös munka is összeköt minket.
Szeretem az az alapos, figyelmes munkát és vallom, hogy minden kutya megérdemli, hogy a maximumot hozzák ki belőle. Minél bonyolultabb és nehezebb egy eset, annál szebb a végeredmény, és ezt a felfogást teljes szívemből próbálom minden gazdának átadni.