SZOLGÁLTATÁSOK


Best Dog Kutyaközpont foglalkozásait úgy hoztuk létre, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb tanfolyamot, magánórát, vagy akár valamilyen sportkutyás lehetőséget.

Információ és jelentkezés a szabad helyek függvényében folyamatos!

A kutyaközpont sikerességének köszönhetően várólistával dolgozik, így előfordulhat, hogy a magánóráinkra való jelentkezésnél több hetes várakozási időre kell felkészülni.Kutyakiképzés

ALAPFOKOS MAGÁNÓRÁK

Az alapfokú foglalkozásaink célja, hogy a gazda megismerje a kutya veleszületett tulajdonságait, illetve a nevelés, és az egyéb környezeti hatások által kialakult karakterét. A magánórák keretében belül - az alapfokú vizsgára készülve - a gazdának lehetősége nyílik a hétköznapi helyzetekre felkészülni, illetve a kutya kézben tarthatóságáról tanulni. A magánórák kiegészítő tananyagát képezik a mindennapok gördülékenységét szolgáló különböző szabályok kiépítése is.
A tanfolyam magánórák keretein belül kezdődnek, majd idővel - a páros felkészültségéhez mérten - kis-, és nagycsoportos foglalkozások következnek.

Vizsga feladatai
Jelentkezési korhatár: 6-7 hónapos kortól
Előfeltétel: nincs
Vizsga: nem kötelező
Köszönjük a gazdáinknak, hogy lehetővé tették, hogy ez a videó elkészülhessen:

KÖZÉPFOKOS MAGÁNÓRÁK

A középfokú foglalkozásaink - az alapfok feladataira alapozva - egy igazán magas szintű engedelmességi munka felépítéséről szól, amelyet néhány vidámabb, különböző kutyás sportágakból vett gyakorlat színesít. A középfokú tanfolyam néhol igencsak magas elvárások elé állítja a párost, így a vizsga teljesítéséhez elengedhetetlen a kifogástalan kutya-gazda kapcsolat.
A tanfolyam magánórák keretében kezdődnek, majd idővel kis-, és nagycsoportos foglalkozások következnek.

Vizsga feladatai
Jelentkezési korhatár: 18 hónapos kortól
Előfeltétel: alapfokú vizsga
Vizsga: nem kötelező
ELITE MAGÁNÓRÁK

A Best Dog Kutyaközpont egyedülálló tanfolyamát igazi fanatikusoknak ajánljuk. A tanfolyam összetett feladatai során a gazdák számos modern tanítási technikával ismerkednek meg. Az ELITE-vizsga feladatai között találunk hivatalos segítő-kutya gyakorlatokat is, illetve a kutya számára az irányok fogalma se lesz ismeretlen. Emellett a kutya megtanulja tudatosan használni az orrát, ha egy előre megtanult illatanyag alapján kell egy tárgyat megtalálnia.

Vizsga feladatai
Jelentkezési korhatár: 18 hónapos kortól
Előfeltétel: alapfokú vizsga
Vizsga: nem kötelező
Köszönjük a gazdáinknak, hogy lehetővé tették, hogy ez a videó elkészülhessen:

KÖLYÖK KONZULTÁCIÓ

Kölyökkutyát tervezel, de számtalan kérdésed van? Nem tudod, hogy hogyan vágj bele egy kölyökkutya felnevelésébe? Nem tudod, hogy mikre kell figyelni a kölyök etetésével, gondozásával, sétáltatásával kapcsolatban? Nem tudod, hogy miért fontos kihasználni az első 12 hetet, hogy mi a gátolt harapás, és hogyan alakíthatjuk ki?

Egy kölyökkutya felnevelése nem könnyű feladat, főleg abban az esetben, ha a leendő gazda élete első kutyáját viszi haza. Egy kölyökkutya boldogságához számtalan dolog szükséges, és nem elég a kölyök kifogástalan egészségügyi állapota. A kutyák első fél-, egy évükben a legfogékonyabbak, így érdemes ezt az időszakot maximálisan kihasználni, esetleg egy szakember segítségét kérni az útmutatáshoz. Egy kölyökkutya személyében egy társat választunk magunknak, aki (remélhetőleg) hosszú évekig a család szerves része lesz, így javasolt mindent megtenni egy ideális, életre szóló kapcsolat kialakításáért.

A gazda hatalmas előnyhöz juthat, ha már a kölyök érkezése előtt szembesül azokkal a problémákkal, amelyek adott esetben megnehezíthetik egy kölyökkutya nevelését, illetve kiképzését. Nagy segítség lehet, ha a kölyök már egy előre kitervelt napi rutinhoz alkalmazkodhat, a gazda tisztában van az érzékeny periódus fontosságával, illetve konkrét elképzelései vannak a kölyökkutya lefárasztásáról.

A Best Dog Kutyaközpont kimondottan nagy gondot fordít a kölyöknevelés fontosságára, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az országban egyedülállóan foglalkozunk 8-12 hetes családi kölyökkutyák kiképzésével. A konzultációt elsősorban olyan gazdáknak ajánljuk, akik még a kölyök hazavitele előtt állnak, vagy esetleg kiemelten egy-két problémát szeretnének szakemberrel megbeszélni. A konzultáció előre rögzített témakörök mentén történik, de természetesen a gazdának bármikor lehetősége adódik feltenni saját kérdéseit.

A konzultáció témakörei:

Szocializáció
- az érzékeny periódus fontossága
- gátolt harapás
Napi rutin
- szobatisztaság kérdése
Szeparáció
- szobakennel
Tanítás
- klikker tréning

KÖLYÖKOVI

Szeretnéd elkezdeni egy életre szóló kutya-gazda kapcsolat megalapozását?
Nem tudod, hogyan kezdj neki egy kölyökkutya tanításának?
Fontosnak tartod, hogy a kiskutyád minél előbb megismerhesse a fajspecifikus kommunikáció alapjait?

Látogass el hozzánk, mi segítünk!

Várunk sok szeretettel kölyökovis foglalkozásainkon minden szombat délelőtt 10:30-kor!
Érkezés, bejelentkezés: 10:15

A párosokat a foglalkozás előtt az oktatók fogják szétosztani, hogy a hasonló habitusú és méretű kölykök egy csoportban lehessenek, hogy biztosan mindenki kényelmesen érezhesse magát az órákon!

SZEPARÁCIÓS STRESSZ KEZELÉSE


Nem tudsz elmenni otthonról, mert amint kirakod a lábad a kutya erős ugatásba, vonyításba kezd?
Kezdetben jó ötletnek tűnt a kutyát mindenhova magaddal vinni, mára viszont egy lépést sem tehetsz nélküle?
Minden nap félve mész haza, hogy a kutya a lakás mely részét tette megint tönkre?
Már több mint 1 éves a kutya, és még is ürít a lakásban ha nem vagy vele otthon?
Túlságosan közeledbe akar lenni a kutya, és/vagy folyamatosan követ a tekintetével?

Ismerősen csengenek a fenti kérdések? Úgy érzed, hogy a kutyád szeparációs szorongásban szenved? Keress minket, segítünk!
A rehabilitációs folyamat egy 60 perces állapotfelméréssel kezdődik, ahol a kutyakiképző a gazda elmondásai alapján elemzi a kutya állapotát, a lehetséges kiváltó okokat. A konzultáció további részében az oktató ismerteti a gazdának azokat a módszereket, amelyeket alkalmazva várhatóak az abnormális viselkedések csökkenése, idővel megszünése következhet be. Továbbá a közös munkát két segédanyag, illetve online konzultációk segíthetik. Emellett természetesen bármikor van lehetősége a gazdának személyesen is tanácsot kérni az oktatóktól.

A kutya domesztikációja során olyan szelekciós tényezők hatottak, amelyek az emberhez való kötődési kapcsolatok kialakítására hajlamosították a kutyát. Egy egészségesen szocializált kutya esetében ez úgy nyilvánul meg, hogy a kutya igyekszik folyamatos közelséget fenntartani a gazdájával. Egyes kutyáknál megfigyelhető, hogy a gazdától való elszakadást vészhelyzetnek élik meg, és kifejezetten nehezen viselik.

Részlet A szeparációs stressz kutyáknál c. segédanyagunkból

Tanfolyamaink

ONLINE KÖLYÖK ALAPOZÓ TANFOLYAM
BDK_post_FB_1000x1000px_kolyok_alapozo_MOST
KÖLYÖK ALAPOZÓ TANFOLYAM

A Best Dog Kutyaközpont egyedülálló kölyök alapozó tanfolyamot hirdet kezdő gazdáknak

Milyen idős kölyökkutyáknak ajánlott a foglalkozás?
A tanfolyam egészen fiatal, 2-3 (4) hónapos kutyáknak ajánlott. Minden kutya életében az első egy év tapasztalatai igencsak meghatározóak az egyed felnőttkori viselkedésének kialakulásában. Ebből kifolyólag érdemes a kölyök tanítását, illetve szocializációját minél előbb elkezdeni, amire remek lehetőséget ad a kölyök alapozó tanfolyamunk.

Milyen gazdáknak ajánlott az alapozó tanfolyam?
A tanfolyam elsősorban kezdő gazdáknak készült, olyanoknak akik életük első (saját) kutyájukat készülnek felnevelni. Természetesen bármilyen szaktudással rendelkező gazdát szeretettel várunk, akár olyanokat is akik komolyabb „kutyás jövőben” gondolkoznak, és szeretnének egy biztos kezet a kölyök felneveléséhez, és kiképzéséhez, illetve a megfelelő gazda-kutya kapcsolat kialakításához.

Milyen formában történnek a foglalkozások?
A tanfolyam 12 alkalomból álló, kiscsoportos (3-4 páros) foglalkozásokat jelent. A csoportok összerakásánál igyekszünk a hasonló korú, és habitusú kutyákat összeválogatni, hogy mindenki kényelmesen érezhesse magát a foglalkozásokon. A tanfolyam heti rendszerességű, hetente egy fix alkalommal találkoznak a gazdák az oktatóval. Egy alkalom kb. 60-90 percig tart.

Hogyan néz ki egy tréning alkalom?
A foglalkozások első fele leginkább az előző tréning alkalommal már megtanult alapengedelmességi feladatok ismétléséről, illetve az esetlegesen előforduló viselkedés problémák átbeszéléséről szól. Az óra további részében újabb alapozó gyakorlatok kerülnek elő, illetve a tanítással eltöltött blokkokat játékos szünetek szakítják meg, ahol a kölykök egymással ismerkedhetnek, és jókat játszhatnak pihenésképpen.

Miben különbözik az alapozó tanfolyam a kutyaóvoda foglalkozásaitól?
Az alapozó tanfolyam alatt a párosok egy előre meghatározott tanmenet szerint haladnak, ami egy jóval összetettebb, finomabb alapozást tesz lehetővé. A kutyaóvoda foglalkozásaival ellentétben az alapozó tanfolyam alkalmai után a gazdák írásos formában kapnak házi feladatot, és lehetőségük van - a foglalkozásokon kívül - bármikor kérdezni az oktatót.

Az alapozó tanfolyam egyedisége:
- a gazdának lehetősége van igazán elmélyülni kölyökkutyája kiképzésében, hiszen tapasztalt oktató, és segéd(ek) kísérik végig a tanfolyamon
- a tanfolyam során az oktató igyekszik a kutyák egymás közötti, illetve az emberek irányába történő kommunikációjába is betekintést adni, ezzel is támogatva a kölyökkutya tudatosabb felnevelését, és a társadalomba való sikeresebb beillesztését
- a tréning alkalmak után a gazda otthon elvégzendő házi feladatot is kap írásos formában, amely a kölyökkutya gyorsabb fejlődését teszi lehetővé


FAJTASPECIFIKUS KÖLYÖK ALAPOZÓ TANFOLYAM
Hamarosan
BEST CITY DOGS – VÁROSI KUTYÁS TANFOLYAM

Szeretnél egy együttműködő városi kutyát, akit könnyedén magaddal vihetsz bármilyen kutyabarát programra?
Eleged van a különböző tanfolyami vizsgákból, Te “csak” egy élhető családi kutyát szeretnél?
Szeretnél laza pórázon sétálni a kutyával, és biztos lenni benne, hogy semmit sem eszik fel a földről?​

Látogass el hozzánk, mi segítünk!

A tanfolyam ütemezése:
- Összesen 12 alkalom
- 1 fix alkalom hetente
- Vizsga (nem kötelező): utolsó alkalommal

Jelentkezési korhatár: 6-7 hónapos kortól
Előfeltétel: nincs
Vizsga: nem kötelező

​A tanfolyam tanmenete:
Az első óra főleg az ismerkedésről, a kutyák tanítási szintjének felméréséről szól.
A második óra egy elméleti (kutya nélküli) foglalkozás, ahol az oktató a kutyakiképzés egy fő kérdését a laza pórázon való sétálás témáját boncolgatja. Az előadás további részében az oktató igyekszik egy átfogó képet adni a tanfolyam menetéről, illetve ismerteti az általunk ajánlott kiképzői segédeszközöket is.
A harmadik órától a hetedik óráig a tanfolyam a kinti, utcai gyakorlások megalapozásáról szólnak. A sikeres tanfolyam zárás megköveteli, hogy a gazda otthon is foglalkozzon a kutyájával, gyakorolja az órán tanultakat. Az otthoni munkát több online elérhető segédanyag segíti.
A nyolcadik órától egyre intenzívebb városi környezetben való munka kap főszerepet, ami egyben már a vizsgára való felkészülés jegyében történik. A tizenkettedik alkalom a vizsga napja, amelyen nem kötelező a részvétel.
Akik nem szeretnének szerencsét próbálni a vizsgán, tőlük a tizenegyedik alkalom végén, oklevél osztás keretein belül elköszönünk.

Köszönjük a gazdáknak, hogy lehetővé tették a videó elkészülését:

SZARVASGOMBA KERESŐ KUTYAKIKÉPZŐ TANFOLYAM
Hamarosan
MANTRAILING TANFOLYAM
Hamarosan

Egyéb szolgáltatások

KUTYANAPKÖZI

Amíg Ön dolgozik, kutyája egyedül van otthon?
Ezalatt unatkozik vagy rombol?
A szomszédok szóltak már, hogy távollétében ugat, vagy vonyít kedvence?
Ha legalább egy kérdésre "igen" a válasza, akkor ne habozzon, hozza el hozzánk

Kiknek ajánljuk a BDK Kutyanapközit?
- azoknak, akik nem hagyhatják otthon kutyájukat, mert rombol, ugat, vagy esetleg szeparációs szorongásban szenved
- azoknak, akiknek nincs elég ideje lefárasztani az energiától kicsattanó kedvencüket
- azoknak, akik szeretnék, hogy kutyájuk napja aktívan, más kutyákkal, jó közösségben teljen
- azoknak, akiknek kutyája nem behívható, ezért más,nyílt területen működő napközit nem tudnak igénybe venni

Amit kínálunk:
Képzelje el, hogy amíg Ön nyugodtan dolgozik, addig kutyája labdázik, szaladgál, más kutyákkal játszik, vagy ha éppen úgy tartja kedve, akkor egy kényelmes fekhelyen pihen. Kutyája az egész napot szakképzett kolleganőink (kutyakiképző, állatorvosi asszisztens) között tölti, akik gondoskodnak a kedvence biztonságáról, és annak jólétéről.

Nem kell félni, ha esetleg kutyája nem behívható, hiszen a napközi 1000 m2-es körbekerített területe megakadályozza, hogy kutyája megszökjön, azonban elegendő teret ad, hogy kedvére szaladgáljon. A klimatizált/fűtött pihenő helyiségünkben akár rossz idő esetén is van lehetőség napközizni. Garantáltan jófej kutyapajtások, sok játék, meleg időben pancsolási lehetőség várja nálunk kis vendégeinket.

Amiatt sem kell nyugtalankodnia, hogy milyen kutyákkal lesz kedvence összeengedve: számunkra fontos a biztonság, ezért csak jól szocializált kutyákat fogadunk, akiket méretük és habitusuk alapján is csoportosítunk.

Önnek nem kell mást tennie, mint elhozni, majd munka után a fáradt, és boldog kutyáját hazavinni. Mindeközben nem kell aggódnia, hogy kutyája mit csinál otthon egyedül, nem kell rohannia haza, hogy levigye sétálni, reggel tovább aludhat, mert nem kell órákon keresztül sétálnia, valamint az esti lemozgatást is kihagyhatják (a lefekvés előtti "eü séta" azért még szükséges lesz)!
Minden újonnan jelentkező napközisünket sok szeretettel várjuk egy "terepszemlére", ahol előre egyeztetett időpontban ellátogatnak hozzánk a gazdival. Lehetőség nyílik megismerkedni a napközi létesítményeivel, 4-lábú vendégeinkkel és nem utolsó sorban Líviával, a napközi vezetőjével! (A napközi szolgáltatás igénybevétele előtt előzetes bejelentkezés szükséges!)

KUTYAPANZIÓ

Szolgáltatásunk kialakításakor legfontosabb célnak tűztük ki, hogy olyan környezetet tudjunk biztosítani vendégeinknek számára, ahol vendégeink a lehető legkevésbé érzik gazdájuk hiányát. A Best Dog Kutyapanzió az említett cél teljesítése érdekében otthoni környezetet kínál, és kis - egyszerre maximum két kutya/ panzióztató - létszámmal működik.

A panzióztatás az alábbiakat foglalja magában:
- Napi háromszori (vagy több) sétát (alkalomadtán nagyobb kirándulásokat)
- Otthoni kényelmet, hiszen vendégeinknek lehetősége van a lakás bútorait is birtokba venni
- Igény esetén szállítást
- Gyógyszeres ellátást (bizonyos szintig)
- Folyamatos kapcsolattartást

A séták a közeli parkokban, erdőben, duna parton és zárt kutyafuttatókban történnek. A helyszín megválasztása a kutya alapengedelmességének függvénye. Rossz idő esetén is törekszünk vendégeink igényeinek kielégítésére, így a mentális fárasztás (formálás, interaktív játékok, kutya társasjátékok) lehetőségeivel élünk.

Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, és nem szeretnénk felesleges kockázatokat vállalni, ezért csak chippel, veszettség elleni oltással rendelkező, egészséges, jól szocializált kutyákat áll módunkban fogadni.

Ezért az alábbi esetekben nem tudjuk fogadni a kutyát:
- agresszív viselkedés bármilyen formájának (ember vagy más állat felé) megléte
- extrém viselkedés zavarban (pl. szeparációs szorongás, rombolás/ugatás) szenvedés
- fertőző betegség megjelenése

Kérjük vegye figyelembe, hogy mi egy magánpanzió vagyunk, így egy-egy foglalás lemondása esetén már nem biztos, hogy tudunk vállalni másik kutyát, ezért az alábbiak szerint lemondási díjat számolunk fel:
- a panzióztatás megkezdése előtt 2 héttel való lemondás: a teljes ár 25 %-a
- 5 nappal elôtte történő lemondás: a teljes ár 50 %-a
- 24 órán belüli lemondás esetén: teljes összeg

Egyéb információk:
- a gazda köteles gondoskodni a kutya élelméről, és kullancs, bolha védelméről
- a gazda szintén köteles beoltatni a kutyát kennelköhögés ellen
- emellett ajánljuk a kutya biztosítását is
- sajnos tüzelés esetén nem tudjuk fogadni a kutyát
- ha a gazda szállítást is szeretne, akkor ne etesse meg a kutyát az út előtt

KUTYASÉTÁLTATÁS

Rohanó, felgyorsult világunkban számtalan gazda szembesül azzal a ténnyel, hogy nem tud kedvencének kellő szabadságot, testmozgást biztosítani. A kutyák természetüknél fogva igénylik a mozgást, így azok az egyedek, amelyek kénytelenek a nap nagy részét a lakás falai között tölteni nem kívánatos viselkedésformákat (pl. ugatás, rombolás, bevizelés) mutathatnak. A felgyülemlett energiák következtében a kutya nyugtalanná, feszültté válhat, amely sem a környezetének, sem magának az állatnak nem ideális.

Ha Ön úgy érzi, hogy kutyája nem kapja meg a kellő testmozgatást, aggódik kutyája egészsége, és boldogsága iránt, akkor nincs más dolga, mint megkeresni kutyasétáltatóinkat!

A kutya sétáltatása a gazda lakhelyéhez közeli területen történik, amely minimum 1 órás elfoglaltságot jelent. A gazdi igényeihez igazodva a séták lehetnek heti rendszerességűek vagy időköziek is.

TERÁPIÁS KUTYAMASSZÁZS

A masszázs időtartama kb. 30-35 perc (ha élvezi a kutya, ez több is lehet), ami függ a kutya habitusától, és belső állapotától. Nem kényszeríthetjük a kutyát a kezelésre, ezért előfordulhat, hogy kezdetben csak pár perces szakaszokban tudunk dolgozni. Általában a kutyák 2-3 alkalom után már megszokják a masszázst, de vannak olyanok is, akik már első alkalommal megszeretik a kezelést.

Fontos:
- A kezelés előtt 1-2 órával a kutya már ne egyen (illetve utána is érdemes várni minimum fél órát)
- A masszázs végeztével a kutya már ihat, ha akar (a megnövekedett folyadék igény ilyenkor teljesen normális)
- A kezelések előtti lefárasztás nem szükséges
- Jó, ha a gazda felkészülten érkezik, összegyűjti a fontos információkat a kutyájáról (allergia, betegségek, sérülések, gyógyszerek stb.)
- A masszázs után előfordulhat a megnövekedett vizelet, és széklet ürítés (kiválasztásra is hatással van a masszázs)
- A kezelést követően aluszékonyság figyelhető meg

Wellness masszázs: főleg egészséges kutyák számára ajánlott, élénkítő, frissítő jelleggel, általános közérzet javítására.
Sportmasszázs: a sport és -munkakutyák teljesítmény fokozására, versenyek utáni izomlazításra, sérülések rehabilitációjára a svéd és thai masszázs elemeit alkalmazva.
Gyógymasszázs: a különböző mozgásszervi megbetegedések kezelésére, megelőzésére; műtétek utáni rehabilitáció kiegészítő részeként (a gyógymasszázs kizárólag orvosi javaslatra alkalmazható).

​Mára szerencsére egyre elterjedtebb a kisállatok alternatív kezelése iránti érdeklődés. Számos mozgásszervi megbetegedés érintheti kedvencünket élete során, melyeknek többsége lehet veleszületett vagy szerzett. Ezek a folyamatok masszázzsal megelőzhetők és lelassíthatók. Illetve egy műtét utáni rehabilitációnak is fontos része lehet a megfelelő kezelés.

Természetesen a terápiás masszázs egészséges kutyáknál is alkalmazható, frissítő, lazító jelleggel. A különböző sport- és munkakutyák izmai nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint átlagos társaiké. A rendszeres masszázzsal jelentősen növelhetjük teljesítményüket, továbbá elkerülhetők a különböző sportsérülések is.

Ne feledkezzünk meg idősödő négylábú barátainkról sem, akiknek az idő előrehaladtával izmaik, ízületeik állapota romlik. Számukra a rendszeres kezeléssel a folyamat lelassítható, így újra mozgékonyabbak, és fittebbek lehetnek.

Mikor javasolt a masszázs?
- általános közérzetjavítására
- nagy intenzitású mozgások előtt/után (sport- és munkakutyák esetén főleg)
- utazás előtt/után
- sérülés vagy műtét utáni rehabilitációra
- betegségek megelőzésére
- időskori problémák kezelésére
- krónikus mozgásszeri megbetegedések esetén: CEC (utolsó ágyékcsigolyai és keresztcsonti tájékon gerincvelői összenyomatás), bambuszgerinc (szomszédos csigolyák összecsontosodása), wobbler-szindróma (gerinccsatorna szűkület a nyaki szakaszon), diszplázia

A gazdák feladatai egy-egy masszázs előtt/közben:
- a kutyát a kezelés előtt egy órával már ne etesse meg
- figyelje meg, hogy az előző kezelés óta milyen változások következtek be (legyen szó akár előremutató, akár stagnáló állapotról)
- a kutyát közepesen fárassza le fizikailag és/vagy mentálisan (a kutya túlzott lefárasztása nem ajánlott)
- készüljön fel arra, hogy szükségség esetén képes legyen a kutya figyelmének lekötésére
- a kutyát a masszázs után közvetlenül ne etesse meg
- a kezelés után ha a kutya igényli megitathatja

Masszázst kizáró okok:
- lázas állapot
- daganatos megbetegedés
- csonttörés, baleseti sérülés
- gyulladás
- nyílt seb, fertőzés
- bőrbetegség
- vemhesség és szoptatási időszak
- műtétek után közvetlenül
- keringési rendellenesség
- pszichés problémák (pl: epilepszia)

KUTYAFOTÓZÁS

​Közösen kiválasztunk egy szabadtéri helyszínt, megbeszéljük az időpontot. Maga a fotózás egy kényelmes sétával jár együtt, ami során készülnek képek a kutyáról beállítva, és mozgásban is. Ha van rá igény, a gazdival is készül közös fotó. A képeket végül retusálva kapjátok meg.

Minden egyéni ötlettel, illetve a részletekkel kapcsolatban keress bátran!